Bu ayın ortasında 20 geyiği esir eden bir çiftliğin çitlerinde gedikler açarak bir sabotaj eylemi düzenledik. Bu geyikler Guipuzcoa’daki bir çiftlikte esir edilmişti ve et endüstrisinin üreme yeteneğini kaybetmemiş bütün dişiler üzerinde sürdürdüğü sistematik tecavüze uğrayacak ya da mezbahalara gönderilecekti.
Bu eylem sayesinde şu anda organik hayvan çiftlikleri adını verdikleri 3 çiftliği bulunan Hermanoz Zandio şirketini hedef aldık. Bizim için çitler ve yarı özgürlük denen şey ancak bir hapisane olabilir, hele de ekonomik menfaat elde etmekse . Organik etiketi hayvanların yaşadığı sömürü, istismar, tecavüz ve ölümü önemsiz bir şeymiş gibi göstermeye devam ediyor.
Artık ikiyüzlülükten ve bu aldatmacalardan bezdik; onların şirketlerine, hapisanelerine son vermek ve kardeşlerimizin dağlarda özgürce haykırmalarını duymak istiyoruz.
Ayrıca devlet hapisanelerinde her gün mücadele veren bütün anarşistlere özgürlük diyoruz!